Sfârșitul gerului ep 4 subtitrat în română

Fiind o vara tropicala, ne incingem pana la inceputul gerului si inghetului. Ne pregatim totusi de sfarsitul lui cu episodul 4, evident online subtitrat aproximativ in romana din serialul dramatic turcesc. Aproape de sfârșitul repetitiilor pentru scena din scenariul la care lucra de luni de zile, Güneș primește un apel devastator de la mama ei. Sora ei, Eda, fusese acuzata de un furt și condamnata la închisoare. Cu toate visurile ei de a merge la Londra, naruite de efectle gerului sufletesc ce-a cuprins-o, Güneș se confrunta cu adevarul crud: va trebui sa renunțe la tot pentru a-si salva sora.

Dorind să afle adevărul din spatele acuzațiilor care au distrus viata surorii sale, Güneș hotărăște să se infiltreze în viața lui Ayaz, bărbatul de afaceri pentru care Eda lucra ca asistentă. Convinsă că Ayaz este responsabil pentru suferința familiei sale, Güneș își propune să-si răzbune sora.

Pe măsură ce începe să îl cunoască mai bine pe Ayaz, simte că zidurile cu care acesta își proteja inima încep să se prăbușească. Odată cu aceasta, Güneș se trezește prinsă într-un vârtej de sentimente contradictorii. În timp ce răzbunarea îi dă putere, dragostea pentru Ayaz devine din ce în ce mai profundă.

Dragostea și răzbunarea se împletesc într-o narațiune plină de secrete și suspans, în care Ayaz și Güneș sunt nevoiți să facă alegeri dificile. Cu fiecare întâlnire, cu fiecare dezvăluire, cei doi se apropie unul de celălalt, dar și mai mult de adevărul care le va schimba viețile pentru totdeauna.

Sfârșitul inevitabil al înghețului este Soarele, o poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu și regăsire, care te va purta printr-o călătorie plină de emoție și întrebări fără răspuns. Ayaz și Güneș vor trece prin focul si gerul iubirii și al răzbunării, descoperind că adevărul poate fi mai complicat decât orice plan de răzbunare sau dragoste.

alternativ> Sfârșitul gerului, episodul 4 online tradus în română